MaritWetterhusNexia

Oppsumering av eiermøte 24. oktober 2013

Det var veldig godt oppmøte på høstens eiermøte. Noe som er bra da mange hoder og ideer blir synkroniserte.

Håndball 2013

Livestream av helgens håndballkvalifisering i Tromsø

Det blir spennende kamper i Tromsdalshallen denne helga. Seks lag skal kjempe om opprykk til 1. divisjon. Bredbåndsfylket sponser fiber og sørger for at livestreamen når ut til alle som vil følge med live.
reisalan-2013-220x120

Internet til LAN-Party

Reisa-LAN 2013 blir arrangert på Nordreisa Videregående skole, en skole som er koblet til fibernettet til Bredbåndsfylket Troms.
2013-03-01
GoOpen logo_365x118

GoOpen Arctic Forum 2013

5. mars inviterer Friprogsenteret til konferansen GoOpen Arctic Forum i Tromsø. Her kan du høre foredragsholdere som Richard Stallman, Chris DiBona fra Google, Walter Bender fra Sugar Labs, Håkon W. Lie fra Opera Software, Shafika Isaacs, og Bente Kalsnes.

Vellykket seminar Troms v2.0, samarbeid

Forrige uke arrangerte Bredbåndsfylket seminar for alle IKT ansatte i kommunene i Troms. Tittelen var; Troms v2.0, samarbeid. Bredbåndsfylket fokuserte i år på egenregi for å synliggjøre de muligheter som kommunene i Troms har ved å samarbeide med oss og hverandre. Tidligere versjoner har vært i drift i noen år og vi ønsket nå å lage en v2.0 i samarbeid med kommunene.

Nytt nettsted for flere virkemiddelordninger

Plan- og næringsetaten er operatør for flere virkemiddelordninger

Nytt vedtak bedrer oppfølging av bredbåndssøknader

Fylkesrådet vedtok enstemmig innstillingen om prinsipper for behandling av bredbåndssøknader – høyhastighets bredbåndsnett i hele Troms. Dette for å sikre god oppfølging av fylkestingets vedtak om bredbåndsatsning.
BBFT logo

Les vår nye brosjyre på nett

Bredbåndsfylket Troms AS har utarbeidet en profilbrosjyre med den hensikt å bevisstgjøre virksomheten og tjenestene overfor våre eiere. Brosjyre blir distribuert gjennom post, e-post og på web. Les den her ved å følge lenken.

Nasjonalt bredbåndsråd etablert

Fylkeskommunene har fått sitt eget bredbåndsråd som skal gi innspill til nasjonale myndigheter.
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk